Kubraylvc 4 gebelik geçirdim hepsindede yumurtlama takip ettim ve ilişkiden 11.gün çıktı ilk 3 ile ikinci 16 ile kimyasal oldu düştü değer 3.de 18 ile 4.cumartesi öğrendim 26 ile ilişkiden 12 gün sonraki test
Ftrhn Kubraylvc hmm ben kan vermeye gittim ilişkiden 8 gün sonra falan aceba erken olduğu için mi negatifti ki
Moz Ftrhn yok test alıp yaptım silik çıktı sonra kan verdim ama pişmanım erkenden öğrenmek iyi bi değil bu sefer betam artacak mı diye sürekli kan vermek zorunda kalıyorsunuz adetğniz geçsin sonra kan verin
Ftrhn Kubraylvc çok teşekkür ederim umut ıldu bu bana biraz. Ama hamile değilse.m de nasip diyip beklicem. Önümüzdeki ay ovülasyon testi aldım
Ftrhn zgeDenizKaramanAtmaca ben çok mu erken yaptım ki 8 veya 9 gün sonra yaptım çıkmadı 😢 kanda da negatifti. Aceba adetime yakın yükselme olur mu öyle bir ihtimsl var mı ki
Melihaklc Ftrhn testte ogrendim çok hafif silik cizgi cikti 2 gün sonra kan verdim 98 cikti ama benim ikizdi
Melihaklc Kubraylvc ben sadece 2 kere kan verdim canım iki gün sonra aynı saatte aynı yerde tekrar kan verdim 278 çıkmıştı 1 hafta sonra gel dedi gittik kese gozukmustu
Kubraylvc Melihaklc Allah bağışlasın canım bende cumartesi günü silik çizgi ile kan verdim 26 çıktı 2 gün sonra 96 çıktı 3 gün sonra yani dün 463 kese görülmedi