prens_prenses_annesi Kizlar hadi anliyorum eşlwri muaynede iceri almiyolar gerci cok sacmada vidyo cekebilirmiyim ekrandan dedigimdede hayir yasak diyolar sebeppp ne ekrandaki bnim cocugum yani doktorluk bisy yok ki nedenvidyo cekmek yasak
Kubratntklu prens_prenses_annesi eşinizi neden almıyor pardon ama ne saçma durum benim doktorum sadece bir kişi alıyor oda ister eşin olur ister arkadaşın ister annen ama bir kişi hakkım var eşim de geldi benle çok kez içeriye ne saçma bir olay eşiniz de görmek ister sonuçta o anınızı bir de üstüne görüntü yasak bu doktorun kendi saçma kuralı bence
Ayaz_Aybars_mom prens_prenses_annesi benim doktorum hususi esime buyrun bebise bakalim sizde gecin iceri diyor 🤣 esimle kafa kafaya verip göruntuyu detaylica anlatiyolar. Bana 🤣 sizin hastanenizle alakali sanirim bu durum bide devletse normaldir yani
Melosum34 prens_prenses_annesi bna da kızmıştı üstelik cihazı ultrason kağıdı vermiyor diye çekecektim azar işittim bi ton 🤦🏻♀️
Kesimeliff Gittiğiniz hastanenin prosedürü ile ilgili sanırım. Çünkü bizde yasak değil aylardır eşim video çekiyor hatta doktor bey hatırlatıyor. Annem kardeşlerim dahil girebiliyor izliyorlar.
Htccndn Gerçekten bu durumdan bende çok şikayetciyim ya ne kadar saçma eşim merak ediyor mesela ama çekemiyorum
Annelikmghb prens_prenses_annesi devlet hastanesinde eşleri almıyorlar zaten iki üç hastayı iceri birden alıyorlar hic mahremiyet yok sikayetimi diger hasta da dinliyor zaten doktorda ilac yazip gonderim derdinde özele gidiyorum bu sebepten doktor ilgili esim ekrani vidyoya da çekiyor izliyoruz sonrasında
Zelihapekr Devlette öyle arkadaşlar. İçeri eş almamak saçma ama video çekme işi doktorlar hakkında paylaşım yapıyolar şikayetçi oluyolar vs. Diye izin yok. Hatta babam hastanede yatıyodu doktorlar vizite geldiğinde bile herkesi dışarı çıkarıyolardı.
Enfal_06 prens_prenses_annesi Aa neden niye öyle yapıyorlar benim gittiğim hastane doktor öyle değil ilk gittiğimde eşim gelmemişti video çekebilrmiyim dedim doktor olur çekebilirsin dedi telefonum çantamdaydi uzanmiştim artık doktor odadan çıkıp çantamı getirdi sağolsun çektim devlet hastanesi mi
Moz Ben onu sormuştum dr dedi ki inan öyle olunca kapıda yığılma oluyor herkes tanıdığını getiriyor izdiham.Adama hak verdim.Sonuçta prosedür
Mevyyyy prens_prenses_annesi benim eşim her muayenemde kesinlikle yanımda olmalı tatlı bir dille rica ediyorum devlete gittiğimde özelde zaten mecbur alacak içeriye eşimle giriyoruz o da heyecanla görmek istiyor bebeğimizi biraz da doktora bağlı ya şans işi
Belginylmz prens_prenses_annesi benim gttigim hasatnede yasak yok eşim çekiyordu doktor da çekmek istersen çekebilirsiniz diyordu