Dlnoz Bugün başlayan ishal karın krampları karon ağrısı çok fenayım şu an da da uyutmuyor. 38 haftalık oldum inşallah bebeğime zararı olmaz. Ne yapmam lazım bilmiyorum.
Melosum34 Dlnoz doğum sancısı olmasın ? Doğum başlangıcında da İshal oluyormuş dikkat edin geçmiş olsun
zynepyldrm16 Dlnoz salgın olduğuna emin misiniz doğum belirtisi de ishal karın ağrısı şeklinde başlayabiliyor . Bence mutlaka doktora gitmelisiniz
hyena Dlnoz ay geçen hafta ben oldum öldüm kaç gün vücudun susuz kalmasın dikkat et bende susuz kalmaktan halsizlik olmuştu acile gittim
1bebe1meow Dlnoz Benimde karnın ağrım ve ishalim var 2 gündür doğum belirtisi olduğunu dediler hasta değilim çünkü 🥲🥲🥲
Dlnoz zynepyldrm16 ara ara doğum sancısı gibi dedim ama bence değil bağırsaklarımın hareketlerini hissediyorum bazen mideme doğru yukarıya sancı geliyo geçiyor sonra bel ağrısı fln yok iki gün önce kontrolüm vardı açılmam hiç yoktu
iremdemirr @Dlnoz canım sancın geldiğinde açılman olucak diye bi durum söz konusu değil benimde yoktu sancı şiddeti arttıkça açılmam başladı bence bi doktora görün nst de anlaşılır
Melegimolsun Dlnoz mutlaka doktora gidin arkadaşım da herşey normalken 37 haftakikta ishal ile doğum yaptı belirti olabiliyor sağlıkla kucağınıza alin
DeryArenn Dlnoz aynısını yaşadım mide krampımdan yerimde duramıyordum 2 gün hastanede yatışım verilmisti yakın zamanlarda şükür şuan iyiyim direk doktora gidin 😇
edasaribek İlk hamileligimde dogurmadan 1 kac gun once bense ishal olmustum doktorum sancılardan yani rahim kasilmalarindan oldugunu soylemisti bir nstye mi baglansan belki doguruyorsundr