Kralereeed Kızlar göbek deliğinden aşağı inen çizgi ve yukarı çıkan çizgi ne anlama geliyor bazılarında yukarıya doğru devam ediyor bazılarında ise sadece göbek deliğinden aşağı doğru bilgisi olan var mı.
Neferut Kralereeed benim göbek deliğinin yukarısından kasığa kadar iniyor. Cinsiyet olarak soruyorsanız erkek benim bebeğim.
nununundunyasi Kralereeed o tatlıs çizginin adı Linea Nigra ☺️ o aslında orda hep vardı, sadece gebelikle birlikte karın büyüyerek belirgin hâle geldi, cinsiyet ile ilgili herhangi bir bağlantısı ise maalesef bulunmamakta
hayalim35 Kralereeed değişen hormonlardan ötürü oluşuyor hamilelikten önce orda beyaz bi çizgi varmış hamilelikle birlikte rengi koyulaşıyormuş die okumuştum
Kralereeed Yenisine- ya bende hep vardı diye hatırlıyorum ama göbek deliğinden aşağı var henüz 12 haftalık zaten ama bazılarında baya belirgin bazılarında da sizde olduğu gibi çıkmıyor az önce de bir video izledim bu konuyla alakalı cinsiyetle ilgisi yokmuş ve herkeste koyulaşmıyor olabilirmiş önemsizmiş yani anlayacağınız
Aylaa123 Kralereeed herkeste olmuyor o hormonların artmasıyla var olan çizgi belirginleşiyor sadece biraz bende hiç yok mesela beyaz tenliyim
Yenisine- Kralereeed genelde çıkmış görüyordum bende ne zaman çıkacak diye düşünüyordum rahatladım valla
Gamze_gamze Kralereeed gebelikte melanin üretiminden dolayı cilt renk değiştiriyor benim de çenemde kırmızı lekeler oluşmaya başladı göbekteki çizgim de yukarı çıkmadı henüz göbek deliğinde bakalım
Sedadvc Kralereeed Ben de 20. Haftadan sonra belirginlesmeye başladı. Göbekten yukarı çıktı. Bebeğim erkek. Göbekten aşağıda kalırsa kız diyorlar. Gerçekten tutuyor, aksini hiç duymadım. ☺️
Ebbruc Sedadvc benimde önceden vardı göbek altında bi çizgim ama şimdi üstte de hafiften belirginleşmeye başladı 🥲 erkek bebiş benimde
Ravziss Kralereeed kız bebeklerde göbek deliğinin aşağısında çizgi oluşurken erkek bebeklerde göbek deliğinin yukarısına kadar çıkıyormuş. Belki bi denk geliştir veya gerçektende doğrudur bilemiyorum ama benimde göbek deliğime kadar çizgi belirginleşti ve inşaAllah bebeğim kız🥰