Silacavdar Kızlar 36+0 ız birkaç saat önce nişan geldi doktorum nst çektir dedi nst de düzensiz sancılarım çıktı ama ben hissetmiyorum. Alttan muayenede 2 cm açıklık var ve bebek kanala girmiş yatış yapıldı çok erken korkuyorum başına gelen var mı
iremd-1798 Silacavdar hiç korkma canım bende 35+5 de ilk kızımı kucağıma aldım küveze bile girmedi çok şükür. Rabbim hayırlı kolay doğum nasip etsin evladına sağlıkla kavuş inşallah ❤️
Plakkafa_ Silacavdar ablam da 36+1 de doğurmuştu yeğenimi maşAllah hiç bi sıkıntı olmadı hatta 3500 kilo doğdu darısı bana artık doğurmak istiyorum 😩🥹 hayırlısıyla
1907sed Silacavdar Allah yardımcınız olsun bir avazda doğurursunuz inşallah haftası çok iyi sakın korkma bana doktorum 35 Haftadan sonra ne zaman isterse gelsin demişti bebek için sorun olmaz ciğer gelişimi tamamlanıyor
Silacavdar dygsss içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim acaba açıklık devam eder mi ne olur çok merak ediyorum
dygsss Silacavdar 2 cm açıklıkla haftalar geçirenleri duymuştum doktorunuza sormanız daha iyi olur ama bi tanıdığım 34 haftada doğum yaptı küveze falan almadılar çocuğun gelişim geriliği de vardı korkmayın içinizi ferah tutun 🫶🏻
Silacavdar 1907sed her ihtimale karşı ciğer grliştirici iğne yaptılar 1 hafta daha ertelemek istiyorlar
Ftmsre Silacavdar gelişimi güzelse hiç korkma belki kilosu bile güzeldir hiç girmez küveze kolay ve sağlıklı doğumların olsun inşallah 🌸
Buttercup16 Silacavdar Haftan ilerde Allahın izniyle hiç bişey olmaz erkende değil o kadar sağlıkla alırsın inşallah kucağına 🐥