1bebe1meow nazel123 Ya herkesin teni vücudu çok farklı 400 tl lik jilet aldım venüsün maf etti vücudumu ablam da kullanıyor kaymak gibi yapıyor onun vücudunu mesela ama şok marketten mavi renkte kadın jiletleri var onlardan aldım çok iyi geldi tahriş etmedi herkes deneyerek görebilir bunu bence ben şunu sevdim sende kullan denecek bişey değil bence herkesin ten kalınlığı yapısı farklı
Htccndn Bende kullanıyorum ama dediğiniz gibi jeli çok çabuk bitiyor bende o yüzden gillette mach 3 kullanıyorum ondan memenunum şuan
aysemmi nazel123 isana markasının beş bıçaklı jileti var erkekler için diye satılıyor ama onu kullanıyorum ben baya başarılı ve uzun süre gidiyor bir uç belki 2 aya yakın çok sıkıntısız götürür
cLearQueen nazel123 hic bilmiyorum ben de bunu arkadaslarımın tavsiyesiyle almıştım. Cok memnun oldugum icin digerlerini denemedim
GlyEylul nazel123 beş bıçaklısı en güzeli bence hem başlığı daha kıvrımlı yerlere giriyor. Hem jeli daha ince. 3 bıçaklı olanı doğru düzgün temizlemiyor
surprizbebe nazel123 ben gillette blue 3 aşıyorum. Daha doğrusu eşim onu alıyor ben de otlanıyorum. 3 bıçaklı çok güzel. Venüs’ün ucu sanki çok geniş gibi geldi bana