Busraxo Merhaba anneler bi sorum olacakti, ayak killarinizi veya ozel tarafinizi nasil yapiyordunuz ne kullaniyorsunuz hamilelikte?
busra_123-4 Busraxo ben bacaklarımı epilasyon ile üstten alıyorum 2. başlıkla Özel bölgemi eldivenle alıyorum. Lateks eldiven
Liv3652 Busraxo yıllardır ağda yaptırıyorum inanılmaz rahatlık özellikle gebelikte ve doğum sonrasında hijyenine güvendiğiniz bir yerde başlayın bence hem inceltiyor hem de çıkma süresini uzatıyor
Gizemx20 Busraxo Kuaförde ağda yaptırıyorum valla kendim uğraşamam hiç bu halde zaten lazerliydim ama hamile kalınca çıkan yerler çok hızlı uzamaya başladı
Petek35Ozcan Ayaklarimi epilasyon yani normal saç makinesi ile aliyordum özel bölgeyi de traş bıçağı ile alıyordum tabi ayna yardımı ile 🙂
Htccndn Ben bacaklarımı ve özel bölgemi jiletle alıyorum ama özel bölgemi aynayla alıyorum göbüşümden dolayı 😂
Mhtpdrmz06 busra_123-4 bende aynı şekilde kol, bacak, koltukaltı epilatör, özel bölgemi eldivenle. Bakalım ne zamana kadar alabilirsem alt bölgeyi sonrası Allah kerim jilete bulaşmak hiç istemiyorm çünkü. Umarım doğuma kadar alabilirim göbüşle pek sanmasam da
busra_123-4 Mhtpdrmz06 38+6 olduk. her an doğum olabilir diye sürekli kendini temiz tutmaya çalışıyorum. Göbek biraz zorluyor ama ayna sağolsun biraz olsun görebiliyorum. Göremediğim yerleri eldivenle rastgele çekiyorum 😂
Mhtpdrmz06 busra_123-4 ay evet o dönemler artık çok zorluyodur. İlk doğumumda ağdaya gitmiştim 2gğn sonra doğuma alınmıştım. Şimdi sezaryen olacagım için günüm belli olur o zamana inşallah o sıkıntıyı çekmem bakalım 😃