Semamamy 18 haftalık hamişler hareketleri hissediyor musunuz ya ben cok erken hissetmeye basladim yada bizim kız futbolcu herhalde masallah cok hareketli daha simdiden ozellikle tatli yedigim zamanlar 🩷🫶🏼🧿
myangelson Semamamy 12. Haftada hareket mi? Ve aşırı hareketli mi? Tek tük hareket hissettim diyeni duydum da bu kadarını duymamıştım.
Dlrdilara Semamamy ben de 18 haftalığım iki haftadır hissediyorum bir haftadır baya arttı hatta 🤭 özellikle iki seferdir nescafe üçü bir arada içiyorum çıldırıyor resmen onu içince 😁
Yprkk Semamamy 19. Haftada hissetmeye başladım ben de sağdan soldan bişeyler yiyorum da yumruk mu tekme mi bilemiyorum 😁🥰
Semamamy Zeynepgmsbs61 yok kuzum sasece midem kotu oluyor cok doluluk hissi oluyor , kasık yada bel agrisi yasamiyorum , ama gogus hassasiyetim ilk gunden beri var
20212025 Zeynepgmsbs61 bizde bugün 18 haftalık olduk. Bnm 3 günden beri kasık ağrım var sanki adet olacakmis gibiyim.
Duyguuu26 13haftaligim bugün tam ikinci gebeliğim olmasına rağmen uzandigim zaman tek tük hareket hissediyordum sizin masallahiniz var 12haftada cinsiyet ogrenmenizde çok güzel Allah’ım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Duyguuu26 Semamamy 🥰maşallah o zaman çok normal hareket hissetmeniz bir inanca göre iç karın dar olduğu zaman daha fazla hissedilirmis hareketler sağlıcakla gelsinler
Semamamy Duyguuu26 sırt ustu yattigim zaman ya alani daraliyor yada rahatsiz mi oluyor anlamiyorum ama dirsekle vuruyormus gibi cok guzel bi hisss Allah isteyen herkese yaşatıp saglikla kucagina aldirsin 🫶🏼
Semamamy Hamileannem sacmalama 20. Haftaya kadar hissedemeyen var daha yolumuz uzun her bebek bir degil , her vucutta bir degil ne taklalar atiyorlardir ama biz hissetmiyoruzdur 🩷🐣
Semamamy Hamileannem kiyamam Allahim sag salim kucagina aldirsin , kalbini ferah tut elini karnina koy dualar oku 🩷