Byzdgnn Altin oglum dogdu bir sene olmadım dogum gununu kutladık ayarlamıs gibi ertesi gün adet oldum 😀
Ask1907FB Altin bazılarını süt koruyor diye duymuştum emzirip adet olmayıp emzirmeyi kesince oluyor ben ilk gebelikte kırkım çıktı 1 veya 2 hafta sonra oldum şuan lohusaym 23 günlük bebeğim var bakalım bunda nasıl olack
Aybukealtintas Altin merhaba, sanırsam kişiden kişiye göre değişen bir durum bu genelde 2 seneye kadar normla kabul ediliyor diye biliyorum, benm dogumdan sonra yaklasık 30 güne yakın kanamam olmustu, daha sonrada ilk adetim 11 ay sonra oldu
Liv3652 Altin daha çok yenisiniz gayet normal ekstra birşey yapmanıza gerek yok ben 5 ay sonra oldum mesela 1 yıla kadar hiç olmamak bile normal demişti doktorum
ece1234- Altin lohusalık 60 gün o az az gelen regl kanaması değil lohusa kanaması adet olmadınız henüz siz 1 sene olmamak normal
Altin Aybukealtintas Merhaba ilk kanamanız düzenli miydi bende sürtülerek çok az gözüküyor kayıp oluyor
Ask1907FB Altin evet emzirdiğini 2 yaş 8 aya kadar da emzirdim aşırı kilo alınca gizli şeker ve kötü huylu kolesterol çıktı ondan kestim yoksa dahada emmek istiyordu
Aybukealtintas Altin Hayır ilk adetten sonra her ay olmadım yine ara ara uzun gecikmeler yaşadım, ondan sonrada yaklasık 4,5 yıl kadarda her ay oldum evet ama hiçbir zaman günü gününe tutmadı ta ki en son bir kürtaj geçirene kadar