Gmzesr Kızlar yarın doğumum var bebeğe doğunca zemzem suyu sürün damağına deniliyor nasıl yapmamız gerekiyor bilgi sahibi iseniz yazabilir misiniz
Maviada Gmzesr ilk bebeğimde çay kaşığının ucuyla ağzına damlatmistik bir kaç damla ve hurma ile zemzemi parmak ile ezip sulu kısmından damağına sürmüştük çok az
Mervesoku Gmzesr bende doğumumda yapacağım inşallah pamuk yardımı ile dudaklarına sürseniz bile olur.. hurma için damağa sürün diyorlar
Mervesoku Gmzesr o kadar emin değilim ama illa siz damağına değdirmek istiyorsanız şırınga ile az çekin ağzına damlatın ❤️
melekmi22 Gmzesr ben doğumda yapmadım ama sonrasında o kadar çok nazarlandi ki bir çay kaşığı kadar icirdim normalde böyle şeylere katiyen karşı biriyim sanki şifa oldu gerçekten de bakalım daha yeni icirdim şifa olur inşallah sizin bebisinizede
Civcivlerinannesi Neferut umre ve hac malzemeleri satan yerlerde trendyolda da vardır artık her yerde satılıyor
Beyza_12 Gmzesr zemzemi dudaklarına sürün hurmayı da ezip damagina değsin elinizle zaten eser miktarda olacak yutacagi kadar değil sadece diline değince hissedecegi kadar rsağlıklı bir hayatı olsun ,imanlı ve dili Kur’an ı Kerim li olsun niyetiylr yapılır 🤲🏻
Gmzesr Beyza_12 hurmanın hac hurması olması mı gerekiyor eşimin dedesi hacdan geldi zemzem ve hurma verdi zemzemi hastane için ayırdım da hurmayı yedik 🙄 normal hurma da olsa olur mu
Civcivlerinannesi Pemberuya allah kolaylık versin bende de var asla yerinde durmuyor sinirden ağlayasım geliyor yemekte yemiyor herşeyi çok zor🥲bu sıralarda vurmayı öğrenmiş daha da zorlaştı🥹bu şekilde büyüyecekler rabbim içimize ferahlık versin sağlıklı olsunlar da
Beyza_12 Gmzesr olur tabi niye olmasın aslında her hurma olur farketmez ama aldığınız yere acve hurması deyin peygamber hurması diye de bilinir o daha iyi olur
tugce_snygt42 Gmzesr çay kaşığının ucuyla 2 3 damla ağzına damlativer bende hazırladım çantama koydum