Kaya2112 Ya hamişler yardımcı olabilir misiniz biz gebelik boyunca tüylerimizi nasıl alacaz lazer de yasak bnim ilk gebeliğim de🤗
myangelson Kaya2112 ben Gillette Venüs kullanıyorum çok da rahat alınıyor. İlk hamileliğimde erken doğum riskim vardı o zaman da jiletle aldım ağda kasilmayi tetiklediği için. Şimdi de jiletle devam ediyorum hiç çoğalma vs olmadı baya azaldı 😅
br2023 Kaya2112 Epilasyon kullanıyorum yavaş yavaş değdiriyorum uyuşuyor sonrasnda his kalmıyor🤭 özel bölgede de jilet kullanıyorum.
Asu_moi Kaya2112 canım kücük bi makyaj aynası al ışıklı karşısında jiletle al🫠ben bitek öyle care buldum🤣🤣
br2023 Kaya2112 9 aylık olan ben🥲Bir iki yerimi kestm sanrm en son😂😂 çok fenaydı ya aynayla fln bak uğraş ohooo. En iyisi eczaneden köpük tarzı tüy dökücü almak🤦🏻♀️Hamilelikte de uygunmuş alcm diyorm çıkınca da unutuyorum
myangelson Kaya2112 evet bu Venüs kullanan çoğu kişide hiç çoğalma olmuyor normal jilet gibi bende anlamadım sebebini ve ağdaya gittiğim zaman bu kadar azalma olmamıştı ben anlamadım 😅 ayrıca tüy dökücüleri önermiyor doktorlar genelde
Hamileannem Kizlar ben dün tüy dökücü kremle aldım çok zorlandm jiletle alıyorum normalde ama göbekten göremiyorum eşime diyorum alivermiyo doktora gidicem detaylı ultrason için alttan muayene yapar diye aldım aslında zararlı olur mu
Kaya2112 br2023 kız ben kendimi keserim sen Gine iyi kurtulmuş sun😂😂😂 vala köpük tarzında tüy dökücü bilmiyorum da aldım bı tüy dökücü Krem daha dememişim zararlı olmz demi
br2023 Kaya2112 Doğuma yakın yapsan olmaz herhalde emin değilim ki yapmadm hiç kimyasal madde fln var içinde güvenilmez her tüy dökücüye eczaneden aldysan sknti olmaz inş.Daha napcm ki kesmişim oramı buramı😂😂
myangelson perihankrkya çok tuhaf ya normal jiletle alıyordum eskiden o zamanlar çok olurdu hızlı çıkardı bir kökten 2-3 tane çıkardı şimdi hem geç çıkıyor hem az. Ağdaya gidiyordum mesela agdayla jiletin çıkma süresi neredeyse aynı ağda sadece 1 hafta tamamen temiz oluyordu ama 2. Hafta çıkmaya başlıyordu ve azalma olmuyordu 🤦🏻♀️ Bende boşuna ağdaya gitmeye gerek yok dedim Venüs alınca baya faydasını gördüm cidden 😅