Zemhav-12 Kızlar şu domates biber maydanozlu yaptığımız o güzel lezzetli sosumuzu herkes bilir ancak 21 haftalık hamileyim ve gebelikte maydanoz yemek zararlı derler o sosun içinde de var yesem sorun olur mu canım da baya bi çekti
Alpmom__ Zemhav-12 kız ye tabi . Bağ bağ oturup yemiyorsun zaten minik doğranmış maydonozdan ne olacak
gamysss Zemhav-12 kaynatıp suyunu tüketmen sakıncalıymış. Normal yediğimiz miktarlar çok az olduğu için bir sakıncası yokmuş.
esca344 Zemhav-12 youtube’da bir doktorun videosu var maydonozun gebelikte zarar vermesi için her gün oturup demet demet maydonoz yemeniz lazım diyor ben her salataya katarım mesela
atarliFrida Ben abartmadan maydonoz yedim hep. Diyetisyenim 1 demet yemiyorsun sonucta salatanin icindeki az miktar maydonozdan bisey olmaz demisti. Siz de saf maydonoz ezmesi yemiyorsunuz sonucta
Kontes001 Ben hamileliğimi 12 haftalıkken öğrendim. O zamana kadar her gün bir avuç kahvaltıda yiyordum
Gamze_gamze Zemhav-12 ay yok bee maydanozun etki etmesi için günde yarım demet kadar yemen lazım doktorlar bu batıl inancı bırakın diye söylüyorlar artık. Kaldı ki sen işlemden geçmiş maydanoz diyorsun