Fatmauzun_ Neferut ilk cocugumla ıkıncıye bakarmısın ne cıkıyor 2 düşük var 3 gebelıgımı dogurdum sımdı yıne hamıleyım 21 haftalık dogru cıkıcakmı
Fatmauzun_ Neferut buyr abla 2 düşük 3 gebeliğimde doğum oldu gecen sene sımdı bır daha hamıleyım 21 haftalık bakalım dogru cıkıcak mı
Tuzlimon1 Neferut hepimiz için hayırlısı olsun tabiki 🥰 27*6 😍 şuan 2.oğluma hamileyim 😂 3. Değil yanlış anlaşılmasın 🤕🤭🤭🤭
Fatmauzun_ Neferut birde 3.gebelıgım olana bakarmısınız yanı dogan cocuguma hangı burc cıkıyor kız mı erkek mı
Larraa Neferut Benimde 5. Ev Terazi ve buna göre erkek çıkıyor. Zaten herkes bana erkek olacak diyor, tüm takvimlerde bunu gösteriyor ama bakalım henüz 11+3 haftalığım. Merakla öğrenmeyi bekliyorum 🥰
Fatmauzun_ Neferut yok bende tutmadı kızım var sımdı 21 haftalık klduk kız erkek gıdıyor detyalıda kesınlesıcek
Nzbgln Neferut şimdi baktım 5. Ev oğlak sanırım kız olmalı ama benim ki erkek oldu şimdi ikincisi için 7. Ev balık diyor o da kız olmalı sanırım inşallah da öyle oluuurrr aminnnn
DENIZ_55 arsveuras inan bende bilmiyorum netten ysptim dogum haritasi buna göre cinsiyet tahmin ediliyormus