Ne kadardır deniyorsunuz bilmiyorum ama 7-8 aylık evli olsan bile doktora 1,5 yıllık evliyim çocuk istiyoruz hiç korunmadık vs söyle öbür türlü baştan salma iş yapıyorlar yok erken yaşın küçük vs fibi kendi kendilerine yorum yapıyorlar ben evliliğimin 6.ayı falan doktora gittim 4-5 farklı doktor gezdim delen 1,5 yıl oldu hala ortada çocuk yok neyse rrahim hormon vs hepsini yaptırdım bende bir sıkıntı çıkmadı çok şükür eşimde sevinmesi gerekirken top şimdi bana kaldı falan dedi beyfendi hiç kendinden şüphelenmemiş ama ben ondan olduğuna emindim zar zor bi süre beni oyaladı en son sperm verdi ultrason falan derken geçen öğrendikki eşimde varikosel varmış çift taraflı ciddi şekilde şekil bozukluğu varmış ondan olmuyormuş ameliyat olacak şimdi sana önerim hormon testi rahim filmini falan yaptır eşinde sperm versin belirsizlik insanı çok yoruyor gerçekten eşin mırın kırın yapıyorsada acele etme yada en son yöntem duygu sömürüsü yapacaksın ben acındırdım kendimi eşime herkesin var benim yok millet konuşuyor vs oda çocuk istiyordu zaten o şekil hallettik ameliyat günümüzü bekliyoruz şimdi her işte bir hayır var kafana takıp üzülme