Eda1254 Diloshhh24 kimildamaya halin varmı diye sor bacım 😅 deneyen varmı acaba ya bugün kontrolüm vardı ve 40 +5 olan kadın gördüm bizim bu halimiz nolucak
Cansu3463 Eda1254 benim daha önce gebeliğim var ama kürtaj düşük bu 3. Gebeliğim allahin izni ile sağ salim kucagima almak sitiyorum oksapar da kullanıyorum bir haftadır tansiyon çıktı ilaç kullanıyorum normal mi olacak sezeryan mi daha belli değil çok heyecanlıyım
Eda1254 Cansu3463 rabbim sağ salim almayı nasip etsin kucağınıza ama normal diye biliyorum o ağrıları ben de korkup doguruyorum sanmıştım yuruyemedim o ağrıyla resmen burdaki çoğu kişide olduğunu gördüm baya ağrılı bı batma hissiydi tabi ki biz doktorlar kadar bilemeyiz aşırı olursa hastane en mantiklisi
Cansu3463 Eda1254 amin Allah razı olsun canım benim rabbim herkesin kucağına sağ salim almayı nasip etsin bugün gidicem doktora bakalım ne dicek merak ediyorum artık gününü verir hayırlısıyla inşallah
Eda1254 Birbebekumudu ay ne güzel darısı bizim başımıza inşallah ekstra bişey valan yaptinizmi yada nasıldı agrilariniz bizde tık yok
Hilalll1616 Yildiz_20 kakası suya karışabilir, yutabilir ve zarar verebilir. Tabi kesin değil bunlar, bebek 40 ı geçince ihtimal olarak değerlendiriliyor
Fulya26 Youtube’da labor exercises videolarını yapın hanımlar. Bebeği kanala yönlendirip doğum başlatıyor. Bir de doğum başlatan bası noktalarına masajlar yapın. Araştırarak bu noktaları öğrenebilirsiniz.
Fulya26 Dilek_04 normal olan 42.haftaya kadar beklenebilir. Sıkıntı yapmayın. İçinizde kalacak değil, elbet doğacak. Sizin yapacağınız stres bebeği strese sokar. Doktorlar da korkutmaya meyilli zaten
Beyza2727 Arkadaşlar bende 39+4den merhaba 🤗 Bizde beklemedeyiz belime sancı yayılıyor ama düzensiz ardı gelmiyor doktor gününde de gelebilir dedi son 3 gün bakalım 40dan sonra gelmese artık suni sancıyla alırız dedi 🥺
Z_ulall Hilalll1616 ay kendim okurken heycanlandım bende pazartesi gitmeyi düşünüyordum acaba cumamı yada cumartesimi gitsem hastaneye gelesi yok bebeğin
Hilalll1616 Z_ulall bilemedim ki, suyunuz azaldı mı sizin de ? Azalmadıysa pazartesi gidebilirsiniz, hafta içine gün verir belki 😅
Z_ulall Hilalll1616 en son pazar günü gittim iyi dedi herşey sancım nst çıktı ama düzene girince gel dedi nst çıkan sancıyı ben hissetmiyorum ama
Cansu3463 Eda1254 gittim doktora acil ameliyatı çıkmış muane olup gün alamadım hafta içi insalalah gidicem şuan cnm ,35+5
Harikuladeee Bizde 40+2 olduk belden ve kasıktan giren adet sancıları gibi agrılar oluyor ama geçiyor bekliyoruz bakalımm