EksiErik 1hamle merhaba aslinda hepsinin icinde bulundugu solgarin bir urunu var ben onu kullaniyorum . Ucretli aliniyor Kan sonuclariniza gore yazmistir diye dusunuyorum hepsi gerekli yani..
Ayden6 1hamle aslında 3 tanesi vitamin bi sorun olmaz demir ve mide bulantısı ilacı da muhtemelen sizin semptomlarınız için verilmiş
Hatice5258 1hamle ben hicbir ilacımı da kullanmıyorum kullanmadığım zaman daha iyiyim istesem de kullanamıyorum içtiğim gibi geri istiğfar ediyorum midem kabul etmiyor
EksiErik 1hamle benimde bulantim fazlaydi solgarin urunu bulanti yapmiyor tam adi Gentle İron 17 mg solgar doktoruna danisip bununla devam edebilirsin 450 tl falan suan
Barbie77 Benim demir eksikliğim vs yoktu doktorum yine de 12.haftada gyno ferro ve d vitamini verdi ayrıca ocean mummy de kullanıyorum. Bebekler depoları çekiyor çünkü vitamine ihtiyacımız var.
myangelson 1hamle folik asitle ilgili bir sıkıntı falan var mı ? Bazı kişilerde kullandirmaya devam ediyorlar ama genelde hep kesiliyor. Benim ilkinde de 12 de kesildi bunda da 12 de keseceğiz denildi
Ayse0575 myangelson benim vücudumda folik asitle ilgili bi hastalık var genlerden gelen o yüzden gebelik boyunca kullanıcam ben
myangelson Ayse0575 evet bende ondan bahsettim post sahibinin de böyle bir durumu mu var acaba diye ama yokmus. Doktor söylemeyi mi unuttu acaba keselim diye bilemedim
Ayse0575 myangelson ikinci trimesteri bekliyor bazı doktorlar. İkinci trimesterde yaklaşık 14 haftaya denk geliyor belki o zaman keser
myangelson Ayse0575 bilemem genelde folik asit kesiliyor vitaminler başlanıyor ben öyle biliyorum da her doktor farklı yapıyorsa bilemiyorum tabi