mom44 FatmaZelihaDemir benmde 7 haftada gelmişti hemen progestoran aldım sabah geçmişti çok hafif bi lekeydi belli belitsizdi benm
NecatiMerveCingz FatmaZelihaDemir cnm bendede olmuştu şuan 9+4 üm dr a git mutluka düşük tehlikesine karşın progestan veriyorlar genelde gerisi allaha emanet tabi bi düre ilişki düşünmeyin doktorunda yönlendirecektir ama geciktirme hap verabilir ben hala kullanıyorum progestan
BurcuSiratas FatmaZelihaDemir ben yaşadım 13. Haftamda doktorum hemen gel bakayım dedi. Açıklık ve kanama vardı rahmimde ama hemen geçti. İstirahat et dedi ve progestan iğnesi ve hapını verdi. Doktora gidebiliyorsan git canım bişey olmaya da bilir ama en azından stres yapmazsın.
pamuksekerinannesi FatmaZelihaDemir Benim geçen hafta oldu.. 28 haftalık hamileyim nasıl panik oldum.. Acile gittim alttan muayene etti ultrasonla baktı en sonda nst ye bağladı çok şükür bişey çıkmadı.. Çok yorulmuştum evi temizlemiştim ondan olmuş artık yerleri süpürmek silmek yasak dedi.. İlaç filan vermedi istirahat verdi bol bol dinlen dedi.. Ama senin gebeliğin yeni olduğu için farklı şeyler yapabilir ya da tutunması için ilaç verebilir cnm.. Mutlaka git doktora
Zeyyynneep Duruma göre iğne veriyorlar birde bol bol dinlenip sıvı tüketmem lazım. Fitil olarak progestan verirler kanamaya dönerse belki yatış verirler. Ben 8+4ile gidiyorum 5. Haftadan beri kanama leke var hep. Sürekli dinleniyorum
mom44 FatmaZelihaDemir durma hemen doktora git korkma bence zaman zaman yerleşim lekelenmesifr oluyo aam en iyisini doktor bilir
NecatiMerveCingz FatmaZelihaDemir içinş ferah tut ömrü varsa tutunuyorlar bolbol dinlen en kısa süredede doktora gözük
esoeso FatmaZelihaDemir bnde hc olmazdı 16. haftamdym gecen gn oldu doktorra gt bnce ama norml dyor doktrlr genelde prosgstrn bnde kullndm 200 ml sabh aksam sersemlştryr ınsanı
FatmaZelihaDemir NecatiMerveCingz Öyle tabi Rabbim esirgesin inşllh birşey olmaz hemen qdiyorum doktora
FatmaZelihaDemir esoeso içimi rahatlattınız teşekkür ederim inşallah birşey yoktur doktora qidecem hemen
esoeso FatmaZelihaDemir ınsallah canm cevremdkı hamllr hep lekedn bahseder 9 ayını kanamyla gecren var ınsallh brseyck olmzz
Aybkeyldzz54 FatmaZelihaDemir Elifelibass hayırlısı olsun sizin içinde inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayi nasip etsin ❤️
Enise_2 FatmaZelihaDemir selam canım kahverengi lekelenme her zaman düşük tehlikesini göstermez bundan önceki gebeligimde 6 haftalık hamileydim kahverengi leke geldi önce düşük tehlikesi 10 gün yat dedi ilaçlar falan ama ben guvenmedim 2 gün sonra başka bi hastaneye gittim yine kan tahlili yapıldı bebek düşük yapmissin dendi ertesi gün yine gittim yine tahlil yaptırdım meğerse dış gebelikmis yani sakin bosverme derim ben biraz uzun oldu yazı 🙊 idare et artık 😂rabbim bebislerimizi korusun🙏🙏