Nissyoo Haftada erkek dedi gördüm eminim yaptı ama burada okudugum kadarıyla değişebilyior denildi acaba erkek midir ben kıyafet alışverişine indirim gördükçe kızında giyebilecegi şeyler aldım da yinede size sorayım sizce erkek bebemmidir ☺️🌸
2pembikeller1 Nissyoo erkek bence. Sanki bebiş uçan tekme atıyorken yakalanmış😂 sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻🌸
elasevgi Nissyoo yok canım bu kesin erkek belli pipi ucu üçgen ve sivri geliyor kordon olamaz benim oğlumun da aynı böyle 😂💙
Nissyoo Alisde yok hem kız hem erkeğin giyebileceği tonlarda aldım aslında 🙈 ebebeğin indirimleri vardı kaçırmak istemedim birkaç şey aldım aslında 😄
Booksandcats Bizim bebiş de aynı böyle görünüyordu bulabilirsem fotoğrafını da atarım kesin erkek dediler hala her gitmede soruyorum kesin mi diye 37ye giricez 🙈 görüntü aynı bence 🥰
Nissyoo Booksandcats ben de her gitmem de sorucam galiba böyle görümtüleri olup kız doğanlar varmış detaylıda daha mı belli oluyor acaba🙈😂
Booksandcats Nissyoo şakası bir yana sizin bebiş de kesin erkek bence 🙈 detaylıya ben gitmedim bilmiyorum o yüzden ama sanırım orda daha net konuşabilirler 🫶
Nissyoo Booksandcats öyle tabi şakası bi yana sağlıcakla gelsinler erkek kız farketmiyor da işte hazırlık süreci falan orada sıkıntı çıkıyor sonradan☺️🙈