Aleynaz06 Arkadaşlar 25 haftalık hamileyim, dün doktora gittiğimde bebeğin suyunda çok az bir azalma olduğunu söyledi. Bol bol su iç dedi. Çok su içtiğimde de akıntım biraz daha artıyor. Akıntı ile su sızmasını nasıl ayırt edebilirim?
Marryy Aleynaz06 ilk gebeliğimde son ayda bu durumu yaşamıştım doktor suyu çok azalmış demişti. Meğer sızıyormuş, o dönem yazdı çamaşırım ıslanıyordu ter mi su mu anlamıyordum ter olarak düşünüyordum ..
kindacute Aleynaz06 su tüketince akıntı artmasının su sızmasıyla ilgisi olduğunu düşünmedim ama mini testleri var diye biliyorum suyun sızıyorsa renk değiştiriyormuş falan, sen havuç tüket bir süre yükselme olmazsa test önerir belki doktorun
Aleynaz06 Marryy yani o kadar çamaşır ıslanacak dkadar değil benim ki böyle yuvarlak bir ıslanma oluyor, daha çok bol su içtiğimde oluyor ama ayırt edemedim :(
Alone Canım bende de aynı durum var suyu çok içmeye çalışıyorum. Bir de günde 1 bardak havuç suyu içiyorum şekerin yoksa o da işe yarıyormuş
Aleynaz06 Alone evet ben de havuç suyuna direk başlayacağım, akıntınızda fazlalık oldu mu? Bebeğinin suyunun sızması gibi bir durum yok değil mi?
Alone Aleynaz06 akıntım fazla ama vajinal enfeksiyon sorunum var ondan diyorlar. Sızıntı var mı bakmadılar bilmiyorum