HAvvAHmet Arkadaşlar bebegin başı asagidaymis şuan geri değişir mi böyle mi devam eder tehlike arz eden bisey var mı doktor bisey demedi ama korktum daha erken değil mi haftamız,ilk gebeligim mazur görün telaşımı😑😑
sumerveyilmaz HAvvAHmet merhaba,bende şuan 24+2yim en son doktra gittimde 22 haftaydım baş aşagı duruyor demisti bende sordum tabi,başaşşağı olması önemlı değil yer degistirir,aşşağıda olursa sorun dmeisti içinizi ferah tutun 🌸
poyrazege1503 HAvvAHmet her ay gittiğimde farklı pozisyonda oluyor bazen ters dönüyor bazen kafa aşağı bazen yan yatmış oluyor suan ayakları midemde mesela sürekli degisiyor djdjjdm
Niloyaaaaa HAvvAHmet benim o haftalarda baş aşağı duruyordu sonra tekrar makat geliş durdu şimdi tekrar baş aşağı döndü 25. Haftalarda alanı geniş olduğu için sürekli dönebiliyorlar benimki inşallah bu saatten sonra dönmez zaten 37+5 olduk 🥴😅
HAvvAHmet Ya çok teşekkür ederim rahatlattınız 3-4 gündür mesanemde çok baskı hissettim enfeksiyon var saniyodum o da yokmuş korktum gelir falan diye
Fyz_a HAvvAHmet korkmayin cok normal sadece rahim agzi uzunlugunuza baktirin o da iyiyse normal bir durumdur bende rhim de kisalma var da oyuzden size de demek istedim
HAvvAHmet sumerveyilmaz Merhaba çok teşekkür ederim yok öyle bisey demedi hatta biraz hareketli fazla yani bana göre onu söyledim olması gereken o zaten dedi ama işte evhamdan içime sinmemisti🥰
HAvvAHmet poyrazege1503 öncekilerde hep yandı benimki de bu sefer bas asagi olunca garipsedim sizin kac haftalik 😀
HAvvAHmet Fyz_a ya ayrintiliya gireli 2 3 hafta oldu onunla ilgili bisey demediler ben mi sormaliydim bi sonraki gidişime aklımda olsun teşekkür ederim bilgilendirme için 🥰
Fyz_a HAvvAHmet bende 20.haftadayim sizinde arada kasilmalariniz oluyor mu yani benim hattalarimdayken oluyor muydu
HAvvAHmet Fyz_a benim başlarda çok oldu plesenta asagidaydi kanamam falan bile oldu çok şükür sonra sonra azaldi ama size tavsiyem elinizden suyu düşürmeyin doktor onu söylemişti suyu az içtiğin için kasilman oluyo diye
HAvvAHmet Niloyaaaaa Ya maşallah size sağlıkla doğumlar dilerim ayrıca da cevap için teşekkür ederim 🫠🥰
1anneeeeee HAvvAHmet benim ilk gebeliğimde 35 haftalıkken tersti 36 haftalık döndü sorun ne anlamadım 🤷♀️
HAvvAHmet 1anneeeeee Bi sorun yok bebegin başı 25 haftalikken asagida dedi doktor ve kasiklarimda yogun baskı hissediyodum korktum bebek erken mi gelecek diye bilmiyorum telaş yaptım sordum ben de 🥰