Estur Kızlar ben süt içemiyorum normal de de sevmezdim şimdi biraz zorluyorum ama midem bulanıyor. Bi arkadaşın tavsiyesiyle süte nezguik tarzı kakao katmaya başladım günde 10 bardak bile içebilirim 😂 Sizce kakaonun zararı var mıdır benim gibi yapan var mı ؟ 😊😍
Aysealty Estur bende basta içemiyordum bi arkadasımın doktoru nesquikle içebilirsin günde bir bardak demiş sonra bende almstm ama öylede içmedim😅şimdi alıştım sabahları 1bardak dikiyorum soluksuz su içer gibi😂
Dsa Estur bende süt hiç içmezdim zaten hala da içemiyorum nesquikşe içiyorum arada ama aşırı gaz yapıyor neticede şekerli gıdalar nesquik eğer şekere dikkat ediyorsanız içmeyin. Ayrıca doktorlar süt içeceğinize yoğurt yiyin evde mayalanmış çok daha faydalı diyorlar.
Sara Aysealty Nesquikle icmek guzel cunki zaten cocuklar icin yani oyle katki maddeleri yok icersiinde)) ☺
esoeso ıcındeki besın degerını öldrdgnü duymstm sade ıcmekte yarar var dyecm ama ne yazkkı bn hc agzma vuramyrö 😀😅😃
Mervezcanen Arkadaşlar İçebiliyorsanız kefir içebilirsiniz dondurma yiyebikirsiniz kalsiyum açısından çok daha zenginler illa süt içmenize gerek yok ki zaten inek sütünün çok bir faydası da yok denilecek yakında bulabilirseniz badem ya da coconut sütü için derim🤰🏻
Tbrk Burcuk bnde dogal pekmez yiyorum her sabah ac karnina bir kasik, kahvaltidada ekmek baniyorum, yanliz bi arkadas dogal pekmez zararli cok kaynatildigi icin bilincsiz yapiliyor zarari var yazmisti, bn cok tereddutteyim yerkem
Eysaa Estur canım ilk zamanlar bana da öyle oluyordu bende çözümü Ülker’in içim günlük sütü çilekli - kakaolu sütünde buldum ..tavsiye ederim nesquikten daha sağlıklıdır
Kuzusunannesi Estur canım kakao nesquik tarzı şeyler sütün içinde ki kalsiyumu alıyormuş bende öyle içiyordum ama sütün içine bal ve kabuk tarçın atıp bekliyorum o koku geçince içiyorum şimdi alıştım baya güzel geliyor tadı
EdaMinaKele Estur bende süt ve süt ürünlerini hamilelik süresine kadar tüketmiyordum ama artık laktossUz olanları war pınar markasının mesela gayet rahat hic bir şey katmadan icebiliyorum diğerlerini içmeye kalktıgımda midemi rahatsız ediyor
Estur EdaMinaKele evet sanırım bende ona başlasan iyi olacak zaten gaz sorunum var. Bu daha iyi olur inşallah. Teşekkürler ♥
Aysgeulburakk Estur sakin öyle yapma. Bende sütten tiksiniyorum icemiyordum nesguik katık içiyordum çikolata tadi geldiği için hoşuma gidiyordu ama hiç iyi degilmis. Bebegimin gelisimi durmuş hiç kilo alimi yoktu doktor 2 hafta süre verdi normale dönmezse sezeeyanla alip kuveze koyacağız dedi. Tabi o oyle diyince dünyam başıma yıkıldı. Cok dikkat ettim günlük 3 bardak tam yagli süt içtim 2-3 muz yedim cok şükür bebegim normale dönmüş
Estur Aysgeulburakk aaaaa bu kadar ciddi sorunlar yaratacağını bilmiyordum ya. Sağol canım iyi ki paylaştın Allah razı olsun daha dikkatli olacağım
Dilan33 Estur balli tarcinli daha faydali tarcin bagirsak sorunu yasamanida engeller bal zaten antibyotik sütte kalsiyumundan bisey kaybetmemis olur hem daha lezzetli
Cansum1 O paket sütlerin yararı yok çiğnsütmalıp kaynatıp için daha faydalı 🙂 ben onun yerine yogurt mayalayıp yıyorum
Estur Cansum1 MaşaAllah valla bende hep evde mayalarım yoğurdu ama yemem 😕 hiç sizin kadar dikkat etmiyorum ben maalesef. Teşekkürler ♥