Merhabalar güzel hanımlar. Normalde 29-30günde bir rengli oluyorum. Agustos ayının 6sında regli oldum. 10unda reglim bitti.Reglim bittikten sonra ovulasyon testi ile erken yumurtladığımı gördüm ve eşimle agustosun 13,14,15 ini değerlendirdik. Yumurtlama döneminden 1hafta sonra gögüslerimin acıdığını farkettim. Ve açıkcası erken olduğunu bilerek ayın 25inde kasetli gebelik testi yaptım. Çok silik çıktı hemen erken gebelik testi alıp yaptığımda kırmızı çizgi kadar net olmayan ama gayette görünen koyu renk çizginin yarısı kadar koyuluğunda kırmızı çizgiyi gördüm. Tabi ki çok mutlu oldum ertesi gün aile hekime kan vermeye gittim ama bana reglime daha 10gün olduğunu,10içinde bir sürü şeyin değişebileceğini söyledi ve gelecek adet günümden 1gün sonra yapmamız gerektiğini söyledi. Bende kan testimi yapmadım. Ama sürekli panik halindeyim. Acaba dış gebelik mi kimyasal gebelik mi, beta hcg kaç düşer mi diye korkuyorum. Reglime 7gün kala dün tekrar hızlı test yaptım bu sefer t çizgisi öncekine göre daha koyu çıktı ama c ile aynı koyulukta hala değil. Sizce erken döllenme mi oldu.? Ve bu kadar erken tespit edilen hamilelikte risk olasılığım ne kadar ?