Kubra001111 Einan Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin iyi dilekleriniz için teşekkür ederim amin sağ olun
Hulyaismail Kubra001111 3 yıl bekledik hic korunmadik ama olmadi polikistik over vardi hatta doktor olmaz çocuğun dedi ama hic beklemediğim bıraktığım anda öğrendim ihtimal bile vermedim çocuk şükür 36 haftalığız suan. 4 yilimin en guzel hediyesi
Zhdnl Kubra001111 Mucize henüz gelmedi ama yakın inşallah 🙏🏻 1 yıldır korunmasız ilişki olmayınca direk gittik bende bir sorun çıkmadı eşimin sperm sayısı çok düşük tüp bebek sürecine başlıyoruz mecbur. Eşiniz ne tedavisi görüyor tam olarak
Melisa-2 Kubra001111 5 senelik evliyim 2 tüp bebek 1 aşılamam oldu ama sonuçlar hep negatif sonrasında kendiliğinden hamile kaldım 🥹🥹🌸
eminece93 Kubra001111 6 yil bitti, tüp bebek ile ilk denemede oldu cok şükür 🥰 esimde sperm sorunu vardi ona ragmen ilk denemede tutundu 🤲🏻🤲🏻
Merve-metin Kubra001111 amin inşallah canım 🙏🏻 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yormadan bu yolunu kolaylaştırsın inşallah 🙏🏻
1Demett Bebek sahibi olmaya karar verdikten sonra ikinci ayda hamile olduğumu öğrendim Allah uğraştırmadı yormadı bizi çok şükür isteyen herkese en kolay ve kısa yoldan nasip etsin
Zdiyebiri Kubra001111 canım..arkadaşlarım gibi kafana takma stres yapma diyemicem. Aynı süreci yasıyoruz cnkü..