Fekf Kızlar çok kararsızim test yapmak istiyorum aşılamamın 3 günü gous uçlarım çok acıyor ara ara kasiklarimda bir şeyler hissediyorum ama yapmakta istemiyorum yanılmamak için elimde test var sizce ne yapmalıyım
Angel161023 Fekf aşılamanın 3. Günü ve sen test mi yapmak istiyordun doğru mu anladım? Bende aşılama ile hamile kaldım 15. Günü kan vermen gerek çatlatma iğnesinin etkisi bile 10 günde geçiyor o etki yüzünden yalancı pozitif görürsün bekle yapma test
Hayelllerhayatttlar Fekf test yapsanız şimdi pozitif çıkabilir catlatma iğnesi yaptığınız için zaten dogru sonucu göstermez beklemeniz lazım daha
Fekf Hayelllerhayatttlar catlama iğnesi olmadım canım kendiliğinden catladi benim yumurtam sadece aşılama oldu
Angel161023 Fekf aaa çatlatma iğnesi olmadan olduysan bilemem ama doktorun illaki bir test günü söylemiştir ondan önce yapma varsa da yoksa da canın ne erkenden sıkılsın ne erkenden sevin 🩷 umarım miniğin seninledir 🫶🏻
Angel161023 Fekf ederim tabiki etmem mi rabbim geciktirmeden en doğru zamanda hayırlı olanını nasip etsin inşallah ❤️🥰