Birhayalimvr KızLar dün işlem oldu.kürtaj sonrası sancısı olan oldu mu adet sancısı gibi sancım var ya kanamam pembe çok az geliyor
Bigsecret3 Birhayalimvr evet oldu csnim bu ağrılar gayet normal çünkü rahimde bir işlem gerçekleştiği için bir nevi ameliyat düşün ikaclarini aksatmadan içe içe geçer inşallah
mmedinestlms Birhayalimvr benim ağrım bir kaç saat içinde geçmişti ama kanamam 10 15 gün sürdü çok çok az şekilde sonra aradan bi 5 10 gün geçtikten sonra normal adet düzenim başlamıştı
Birhayalimvr Sadecebirisi benim sabahtan beri var kıvranıyorum canım ya ilaçta içtim hafifletiyor sonra yine başlıyor
Edasusari Birhayalimvr bende bugün oldum. Kanama var adet sancısı gibi ağrı var. Doktor hiç ilaçta vermedi.
Birhayalimvr meinbaby_ hangi ilaçları kullanıyorsun canım bende kıvranıyorum ya ağrıdan çok kötü doktor muayene etti sorun yok dedi ama ilaçlatın dozu az gelmiş arttırdı
meinbaby_ Edasusari benim de 9+1 di kontrol için gittim kalbi durmuş oluşumu sağlıksız olmuş galiba . O halle ne dediğini bile duymadım anlamadım .
Edasusari meinbaby_ sebebi için bişey dedi mi acaba. Benim ilk gebelikti. Çok normal olağan karşılıyor doktorlar bunu anlamadım. Olan bize oluyor üzülüyor