Minikklerinannesi5 Muğla veya Antalya’da detaylı ultrasona girip memnun olduğunuz yerleri söyler misiniz kızlar🥰 Fiyat olarak ne kadar diyorlar bilgi verebilir misiniz lütfen 🙏
Zg99 Minikklerinannesi5 Muğla da özel hastaneye takipliyim detaylı için hastane giriş ücreti dahil 2000 ödemiştik
Esum48 Minikklerinannesi5 muglada ozele gitmedim egitim arastirmada yaptirdim 30 dk gibi bi süre tuttu guzel de ilgilendi 😊
Zg99 Minikklerinannesi5 Milas Özel İzan Hastanesi. Memnun kaldım kendi Dr um detaylı anlattı organlarını vs gösterdi bize sonra kan akışı için başka alana gittim toplam da 15 dk sürdü. Her kontrolümde Dr um anlatıyor eli kolu vs diye
eylulus Minikklerinannesi5 fethiyede mustafa gürhan karagöze gittim ben detayli icin memnun kaldim kendi muayenesi var
Esum48 Minikklerinannesi5 ucret yok. Randevu mhrs den ya da 182 den aliniyor. Cumartesi gunu saat 10 da randevusu aciliyor 10 15 dk icinde bitiyor randevular. Fakat acilan randevu 15 gun sonrasi icin aciliyor. Onun oncesinde kadin dogumdan perinatolojiye yesil alan actirmaniz gerekiyor sonra randevu aliyorsunuz
eylulus eylulus 45 dk kadar sürdü sohbet etti her şeyi bana da anlatti ayrica benim sorularima da cevap verdi eger ona gitmeseydim antalya universite hastanesine gidecektim