Gizemakr18 Adus kişiye göre degişir tabi ama ben çok zorlandım anestezisiz ol dediler öyle yaptm keşke anestezili olsaydm dedm o verilen sıvıyla beraber çok büyk bi acı hissediyosun aslında acı degilde büyük tuvaletin gelicek gbi hissediyosun için de basınç oluyo 😊
orkidemm_ Adus ben 2 gün önce çekildim canım kendi adıma konuşayım 3 dk sürdü ilacı verirken bir baskı hissettim karnımda adet sancısının iki tık üstü ayrıca tüplerim açıktı ağrım olmadı anestezi almadan çekildim şehir hastanesinde sonradan kanamam oldu yanımda pet götürmüştüm
koza08 Adus nerede çektireceksin. Özel ve devlet- anestezili anestezisiz değişiyor. Özelde anestezi almadan çektirdim. Normal muayene gibiydi. Hiç korkulacak bir şey yok. Ama devlet hastaneleri eski teknoloji olduğu için anestezili çektirmek daha iyi diye okumuştum.
gbayindir Bende tuplerimi kontrol için yaptırdım devlette öncesinde bir ağrı kesici vurdular. Biraz canım acıdı kolay diyemem ama dayanilmasi kişiden kişiye değişir. Ben çok hassas değilim ama çıktığımda az başım dönmedi değil 🙈
Adus gbayindir ben özele gidiyorum pek farkı olur mu bilmiyorum ama bana ağrı kesici iğne falan demediler hiç 🤷🏻♀️
koza08 Adus kendinizi ne kadar rahat bırakırsanız o kadar kolay olur. Sonrasında orada ped verdiler bana ama siz yine de yanınızda götürün her yer vermiyor olabilir. Hafif kanam ya da verdikleri sıvının dışa akması olabiliyor.