idolice Selam Kızlar 👋 Benim Bildiğim En Fazla Uyku Bozukluğu 3. Trimester’da Olur Ama Ben Daha 12+1’deyim Bugüne Kadar 2 Kez Öğlen Uyur Gibi Oldum O Da Ennn Fazla 20 Dakika 😔 Geceleriyse Uyku Saatim 🕰 Sabaha Karşı 4’LERE Dayandı Nerdeyse “Zaten Bebek Olunca Uykuya Hasret Kalınır Son Rahat Zamanların Şimdi Uyu Dinlen Keyfini Çıkar” Diyolar Ama Nerdeee 🤭 İşten De Ayrıldım Ohhh Rahat Rahat Uyurum Diyodum Ama O Da İçimde Kaldı 👻 Ha Bi De Uykusuzluk Başağrılarımı Da Tetikliyo Üstüne 🤕 Bu Şekilde Başlayıp 2. ve 3. Trimester’da Değişen “Artık Yeterince Uyuyabiliyorum” Diyen Var Mı Aranızdaaaa❓ Cevaplar İçin Şimdiden Teşşekkürler 🙏😚
msrrf idolice ilk aylarda danalar gibi uyku vardi bende. , reklam arasinda bile uyudugumi bilirim . ama hakkaten 3. trimester illallah dedirdi ya. sabah 4u 5 i goruyorum . gunduz de salak gibiyim zaten. cok yoruldum cok 😣
idolice Anlaşıldı kızlar yani hiç birinizin başta benim gibi değildi son trimester mağdurlarısınız 😂 Bir kez daha sorayım bana umut olcak kimse yok muuuuuu❓🤣🤣