MUCIZEMM__ Bbk88 çok zor bi süreç kollarım delik deşik olmuştu artık yeterki dursun düşmesin diyodum ama olmadı
Bbk88 Burcu-2634 düzenli artmadı derken yüzde 60 nin alti mi artti masallah Sağ saglim kucağınıza alin🥰
Hasret18ayaz Mires hayır yok 2 yaşında oğlumuz var çok şükür ama inanın anlamıyorum neden böyle oluyor
Hasret18ayaz Yukselen MUCIZEMM__ benimde böyle oldu maalesef yavaş arta arta 5+5 e kadar gelmiştik ama maalesef Haziran’da kürtaj oldum şimdi yine aynı şeyleri yaşamak korkutuyor beni
MUCIZEMM__ Aynı şeyleri yaşamaktan korktuğum için yeni hamileliğimin tadına varamıyorum hep aklıma düşük yaptığım bebeğim geliyor bir türlü odaklanamıyorum
Hasret18ayaz Bbk88 2 kimyasal 1 düşük 1 kurtajim var bundada yine kayıp yaşamak istemiyorum bir mucize olsun bebeğimi sağ salim kucağıma alayım 3 yetim sevindirecem
Bbk88 Hasret18ayaz araştırma yapıldı mı peki sorun var mı herhangi diye :( çünkü 2 kimyasal 2 düşük olmuş:(
Hasret18ayaz Bbk88 kürtajla alinan bebeğim hem patolojiye hem genetik teste gönderildi bizde genetik test verdik hepsi temiz çıktı düşük sebebi enfeksiyon olarka belirlendi 2 yaşında bir oglumuzda var onda hiç böyle şeyler yaşamıştık inanın anlam veremiyorum
MUCIZEMM__ Hasret18ayaz bu arada ben de enfeksiyon kaynaklı düştüğünü tahmin ediyorum o dönem çok hastaydım ve kanımda enfeksiyon çıktı bu yüzden bebek gelişmemiş olabilir dediler