Tubakrgn000 20+5 tek yumurta ikizlerine hamileyim de bebeklerin kilo alması için neler yiyorsunuz neler yapıyorsunuz şu 360-370 gram lar doktor iyi diyor ama ikiz oldukları için erken doğacakları için kiloları fazla olsun istiyorum
Merve-metin Tubakrgn000 bildiğim kadarıyla muz,ceviz,kaşar,süt bunlar bebeğe bol kilo yapan şeyler canım benim şuan 14+6 ben muz harici hepsini yiyip içiyorum muz yiyince kabız oluyorum yiyemiyorum bi muzu
Gizemydag Tubakrgn000 bende 37 hafta tek yumurta ikizlerine hamileyim canım erken doğar diye şartlandırmıştım kendimi çokta öyle düşünme belli olmuyor bebişlere normal hayatına devamı et
Tubakrgn000 Merve-metin muz sıkıntı cidden evet aslında yazılan herşeyi yiyorum ama kiloları gözüme az geliyor doktorumuz iyi diyor ben biraz pimpirikli yaklaşıyorum
Merve-metin Tubakrgn000 çok normal canım bu şekilde yaklaşman ama yiyorsan bu söylenenleri çok takılma daha bebeklerinin haftası çok küçük canım sağlıkları yerinde olsun yeter 🤲🏻 sağ sağlim kucağına al evlatlarını inşallah 🙏🏻