Diamondstallion Selam kızlar, Bugün 6+0 olduk. Kesemizi de gördük ama henüz kalp atışını göremedim. Vücudumda hafif karın ağrısı dışında şikayet yok. Henüz çok mu erken belirtiler için? Siz neler yaşadınız? Bulantınız ne zaman başladı?
bdlakbrn Diamondstallion 7+5 ten itibaren şiddetli sabah bulantılarım başladı şu an 8+0 ım üç gündür bitik durumdayım, onun dışında bir haftadır da kafamı kaldıramıyorum hep yorgun hissediyorum kendimi
Mervesoku Diamondstallion 6-7 haftalık arası başladı benim bulantılarım ve uzun sürdü inşallah sizin uzun sürmez ♥️
Ayse0575 Diamondstallion kalp atışı 7. Haftadan sonra duyuluyor🙏🏻 benim bulantılarım 7. Haftadan sonra başladı 12+1 haftayız hala devam ediyor😞
Asliskoovisko Benim bulantilarim çok erken başladi 7 haftalikken falan şuan 11+4 deyiz ama hâla devam ediyo doktorum ilaç yazdi bulanti için onu kullanıyorum ara ara bulantim biraz fazla oluyo
Burcu-2634 Diamondstallion hamile olduğumu bile mide bulantısı kusmayla öğrendim 32. Haftaya giriyoruz ara ara gene bulantı kusma oluyor ilaç bağımlısı oldum resmen diye kullanmıyorum mide bulantısı ilacımı da