Sevincblbl kader26_ ya benimde 6h 5.gün bugün bir haftadır mide bulantım tiksinmem koku hassasiyetim vardı bugün hiç yok birden geçmesi çok garipsedi sizin geri geldi mi bulantı felan
kader26_ Sevincblbl benim mide bulantısı yoğunluğum azaldı bazen hiç yok gibi bazen geri geliyor gibi ben de garipsiyorum normal diye düşünüyorum
kader26_ merrveak ben adetimin olacağı gün kadın doğumda kaşıntıdan kaynaklı kontrolüm vardı gitmişken kan vermek istedim gebelik için o gün kandan 88 ile öğrendim. Belirtim yoktu o güne kadar hiç, 5 buçuk 6 haftada belirtilerim başladı
DENIZ_55 merrveak hic farketmedim ben tesadüf üzere öğrendim öyle kontrole gittim doktor şüphelendi kan istedi 119 değerle öğrendim canım
merrveak DENIZ_55 hayırlı olsun rabbim mutlu başarılı huzurlu bir şekilde ömür sürmeyi nasip etsin minik yavruya
Poyraz20_ İyi aksamlar kizlar ben 1 gün arayla kan tahlili verdim ayın 26 sinda verdim 110 çıktı 28 sinde verdim 124 çıktı sizce çok az deilmi
Kuumsaal77 Poyraz20_ normalde 2 katına katlanması gerekiyor ama bazıların hemen yükselmiyor bu durumu hemen kötüye yorumlamamak lazım
kader26_ Poyraz20_ biraz az yükselmiş gibi geldi bana canim 1 gün sonra tekrar ver belki geç yükselecektir 🙏