yavrucakannesi Dün kürtaj oldum bebeğimi kaybettim. Dikiş atılıyor mu ben hiç bunu sormadm bilmiyorm ilk gebeliğim. İlaçlarımı verdiler ama bundan sonra neye dikkat etmem gerekiyor ikinci bebeği ne zaman denemeliyiz ben 6 ay surec var diye biliyorum ama nasl olck
ferhpnar yavrucakannesi dikiş olmadı bende sonrasında yeme içme için bişey demedi bana 3 ay korun sonra gebelik düşün demişti
mmedinestlms yavrucakannesi bana dikiş atılmadı yeme içme hakkında bir şey denilmedi 2 hafta eşinle birlikte olma ve 45 gün sonra çocuk düşünebilirsin denildi kişiden kişiye değişiyor bazılarına 3 bazılarına 6 ay süre veriliyor Doktor’a sorabilirsiniz
Birhayalimvr yavrucakannesi ahh canım bende aynı sebepten kürtaj oldum çok ağrım var kıvranıyorum sen ne durumdasın
Bigsecret3 yavrucakannesi canım dikiş atılmıyor yeme içme konusunda hiçbir sıkıntı yok İlk 3 ay korunma süresi o da doktoruna ve senin patoloji sonucuna bağlı ama mutlaka bir adet geçirmeni öneririm eğer bir gebelik düşünüyorsan ilaçlarını düzenli kullan her şey geçiyor Allah’ın izniyle bir daha muayeneye zaten 3 hafta sonra çağırıyor o da hem patoloji sonucunu sana veriyor hem de seni görmüş oluyor o zaman da zaten alttan muayene ultrason vesaire yapmıyor
mmedinestlms Birhayalimvr dediğim gibi bir kaç saat kadar ağrım oldu ama sürekli serum takıyorlardı belki ondan dolayı az hissetmiş olabilirim ağrıyı ben kendim düşük yaptım bebeğim elime düştü onun ağrısı acısı çok bambaşka belki çocuk düştükten sonra rahatlama ile de hissetmemiş de olabilirim ama kısa sürdü ağrım
yavrucakannesi Bigsecret3 bana 10 gün sonra sonuçlara gelebilirsin dedi ve ayriyeten test yaptirdk ücretli neden dolayı düşük oldu kalbi neden durdu diye
Birhayalimvr yavrucakannesi benim var canım kıvranıyorum ağrıdan ya ağrı kesici az gelmiş dozu arttırdı
Bigsecret3 yavrucakannesi bana 3 hafta verdi demek ki bünyeden bünye değişebiliyor zaten sizin bu yaptırdığınız ücretli test patoloji ile aynı onu ben de yaptırdım temiz çıktı sonuçum hiçbir şey çıkmadı Çok geçmiş olsun bu arada 🩷
Booksandcats Başınız sağolsun öncelikle ben kürtaj olmadım kendiliğinden düşüğüm olmuştu ama doktor verdiğim ilaçları düzenli kullan 2 adet dönemini geçir ondan sonra tekrar düşünebilirsin demişti yeme içmeyle ilgili bir şey konuşmamıştı ama
yavrucakannesi Birhayalimvr çok geçmiş olsun. Benim bazen geceleri sancı şeklinde oluyor sanki o acıyı yeniden yasiyormusum gbi ama sonra geciyor