Cnsmv Merhaba yumurtlama döneminden 4gün önce eşimle korunmasız birlikteliğimiz oldu. Normal şartlarda Adetime şuanda 1 hafta var. Sizde gebelik olmuşmudur? Böyle hamile kalan var mı? Şuan belirtim yok , 2 hafta oldu.
Burcu-2634 Cnsmv yani test yapmak varken kan vermek varken 2 hamileliği bile aynı olmayan bizlere sormak mantıklı değil bacım adetine 1 hafta varsa erken gebelik testi yapabilirsin ben öyle öğrenmiştim 1 hafta kala silik çizgiyle. Allah gönlüne göre versin inşallah
Kacamazz Cnsmv bende sizinle tam olarak aynı durumdayım . Gebelik testi yapmak istiyorum ama daha erken diye bekliyorum. İnşallah ikimiz de hayırlı haberler alırız
Mervecvk94 Cnsmv ben çok aceleci olduğum için her adet olmadan 4 5 gün önce erken gebelik testi yapıyordum gebeliğimi de öyle öğrendim 4 gün kala test yap 🥰
Eluf Cnsmv ben yumurtlama gunu bide 1 gun sonra iliski oldu adedm iki gun geçti kan verdm 17.8 çıktı yeni yani
Cnsmv Burcu-2634 daha ilk gebeliğim olucak bende bilmediğim için belki bu durumu yaşayan vardır diye sormak istedim. Birazda heyecanlıyım
BilinmezBiri Hemen belirti olmuyor zaten ben hamile olduğumu 6 haftalıkken farkettim. Bence bi hafta daha bekleyin sonra direk gidip kan verin daha net sonuç alırsınız kafanız karışmasın
Busilata Cnsmv ben gebeliğimi reglime 8 gün kala öğrenmiştim kanda çıktı. Erken yumurtlaman olduysa gebelik olabilir. Hatta reglime 8 gün kala idrar testinde çıktı ertesi gün kan verdim beta 532 çıkmıştı
Busilata Cnsmv benim belirtilerim vardı kasıklarım sürüyordu göğsüm hassaslaşmıştı bende daha 15 gün reglime neden böyle oldu diye 1 hafta dayandım sonra gebe olduğumu öğrendim. Nasibi varsa olur istiyorsan denemeye devam edin sürekli :)
Saryaa Yeniyim ben bilmiyorum da daha adetime 2 hafta var şimdiden çok sırt ağrısı var ve kahverengi bir leke geldi hamile olabilir miyim yoksa adetime 2 hafta kala tekrar adet mi olurum