br2023 Tekli rakamlara düştük ama daha hiçbişi yok kızımız biraz inatçı çıktı 🤭Sizde durumlar nedir?🌸
Hasret3449 br2023 maşallah şafak bitmiş darısı bize inşallah sağlıkla gelsinler bebişlerimiz inşallah bizim 168 gün 😄
br2023 Aslisko Ayy bitmiş 🤭Bı doktora görünün pazartesi gitmiştim ben 40 haftalık birisi vardı Bebek büyüdüğü için kakasını yutabilir fln demişti yatış verdiler sanrm. Bana da daha var dediler🥲
Aslisko br2023 benim bebek minik ama kaka yutma ihtimalinden dolayı yarın suni sancıyı kabul ettim korkuyorum
br2023 Zg16 Bu yılki bebekler ya hemen gelmek istiyor yada gelmek nedir bilmiyorlar içerisi rahat geldi herhalde☺️🤭
br2023 Hasret3449 200lü gunlerdeyken acaba ben ne zmn 99u görcm diyordm hep paylaşlyrdu öyle🥲 çok şükür çoğu gitti azı kaldı. Sağlıkla kucağına alrsn inş cnm ❤️ bı bakmışsın zaman geçmiş.
br2023 Dilek_04 Bu bebişlerden anlamadm gitti içerisi dar geliyor diye bizi şekilden şekile koyuyorlar ama gelmek nedir bilmiyor da😂 Şaka bir yana sağlıkla gelsinler❤️🌸
br2023 Dilek_04 2 gecedir biraz normal uyuyorm 1-2 defa tek uyanyrm normalde gece kuşu olmştm uyuyamyrdm sabahları da sıcak diye uyuyamıyodm😑
Dilek_04 br2023 artık son uykularımız 🥴 oda eziyet çeke çeke uyuyorum ben sabaha kadar 10 defa uyanıyorum 😂 lavabo+ kaşıntı+ bebek hareketleri izin vermiyor ha tabi sıcaklar 🫠🥲