atarliFrida Ev içinde kullanmak icin keçe düzenleyici aldım ama içine ne koyup nasıl degerlendirebilirim? Bez ve ıslak mendilden baska bisey gelmiyor aklıma?
Bguzeel atarliFrida canım bezini koy ıslak mendilini pişik kremini rutin tarıyosan saçını taragını,vucudunu nemlendiriyosan şayet yağı yada losyonu olabilir☺️
aden026 atarliFrida ateş ölçer, burun aspiratörü, bebek yağı, pişik önleyici krem, alt açma örtüsü, ağız mendili, ıslak mendil dışında pamuk alt silmek için kullanacaksanız.
Aylaa123 atarliFrida evde yanınızda taşımak için olandan mı bahsediyorsunuz ? Pişik kremi alt açma örtüsü tarak ağız mendilide koyabilirsiniz gece içinde yedek kıyafet koyarsınız tabi bebek kıyafetleri odanızdaysa gerek yok ama başka odadaysa hızlı değiştirmek için olabilir
Aliss06 Pişik kremi , yağı nemlendiricisi ilaçları Ben bi kısmına da kıyafet ve oyuncaklarını da koymuştum giderken bi yere falan götürünce kolay oluyor :)
aysee1234 alt degistirmek icin örtü, yedek kiyafet önlük eger kusan bi bebekse 624652tane agiz bezi 😂