Ftmnnr Kızlar izimirde hamile olup devlette devam eden varmı onerebilecginiz bir doktor yada bir hastane varmı acaba
yelda35 Ftmnnr bende şurda durayım. Yeni gebeyim Atatürk eğitim araştırma hastanesine gitmeyi düşünüyorum
sevvalak Ftmnnr Dokuz eylül hastanesi çok güzel ben özele gidiyorum ama oraya da takipliyim testlerim için güzel bir hastane
Ftmnnr yelda35 oraya başka bir bölümden gitmiştim ben cildiyeden gitmiştim çok memnundum ama kadın doğum için bir şey diyemem
Duyguaksoy Ben bi kaç kere gaziemir nevvar salihe gittim memnun kaldım selen hanım çok ilgiliydi ama en son o da hamileydi izne çıkmış olabilir orda emrah mı tam adını hatırlayamadığım bi doktoru da çok övüyorlar canım
Ftmnnr Duyguaksoy en son derken uzun zaman oldumu gerçi doğum iznine ayrılmıştır öbür doktoru da kafama yazdım teşekkürler 🙏
sevvalak Ftmnnr İnternet üzerinden dokuz eylül e randevu sisteminden alınıyor orada hem ücretli hemde ücretsiz bölüm var ücretsiz bölümden bildiğin kadarıyla perşembe günleri açık oluyor randevuları o şekilde alabilirsniniz 🌸
Duyguaksoy Ftmnnr evet bi kaç ay oldu özele başladım o yüzden ama gitseydim ona devam ederdim kesin ya da Buca kadın doğum da burcu hanım kesinlikle herşeyi anlatıyor bebeği gösteriyor falan