Merhabalar ben de Safa Hastanesine çok yakın olduğum için sık sık gittim. 31.haftadayım. İki kere Ayla Hanıma gittim. Sorduğum tüm sorulara kibar ve ilgili bir şekilde cevap verdi ama yaşı genç ve tecrübesiz gibi geldiği için bir daha gitmedim. Gökhan Beye de bir kere gittim, tarz olarak biraz aceleci ve özel hastaneden beklediğin o ilgiyi pek göstermiyor. Sabit olarak nöbetçi doktor o. O yüzden doğumda o denk gelir mi bilemiyorum. Haldun Beye de dört beş defa gittim, kontrol seanslarıyla beraber. Haldun bey çok daha bilgili, ilgili de. Normal doğum yapmak istiyorum diye önden konuştum. Garantisini veremem dedi 🥲 tamam ben de biliyorum son dakikaya kadar şartlar değişebilir, anne bebek sağlığı öncelikli olacak şekilde davranılır sürece göre. Ancak hiç istediğim normal doğum enerjisini vermedi. Bi de başka bi gün serum yaptırmak için Safa Hastanesinin üst katına çıkmıştım. Odaları devlet hastanesi gibi, bakımsız geldi bana. Sanki orada doğum yapsam benimle kimse ilgilenmeyecek gibi hissettim. Alternatif hastane araştırmaya başladım bu aralar. Çam Sakurayı araştırıyorum. Bu arada çevrede duyduğum en uygun hastane Safa. Normal doğum 11bin, sezaryen de 18bindi en son Eylülde sormuştuk galiba fiyatını. Galiba fiyata göre beklentiyi ancak bu kadar karşılayabiliyor