Gamze_dn themom95 dun gittim daha doktora niye kilo almiyom diye megersem bebek kilo aliyormus sizin bebegin kilosu nekdr hanimefendi
themom95 Gamze_dn 22 de gitmiştim o zaman 630 gramdi. Ne güzel ben hamileligin h sini duyduğum anda kilo aliyorum 7 8 kilo almışımdır 😂
Gamze_dn themom95 bebek saglikli olsun kilo alsinda biz alsak ta almasakta olur 😅😅😅dert etmiyoz kilodur bu verilir😅😅
Gamze_dn Ysmnpmk genellikle hep oylr bu haftalrda 5 6 7 kilo alanlar var ama iste bende kilo almiyom diye tedirgindim dunki kontrolumde sen degil bebek aliyor dedi doktor icim rahatlamisti.Bebek kac kilo canim
Gamze_dn beyza36 kiz ben de 25 haftaligim doktora gore 26 ama 1 kilo anca almisim 😅😅Bana ozaman cok hayret edersin
Ysmnpmk Gamze_dn bebek kilo aliyosa hiç önemi yok canım zaten bizim aldiklarimiz yine bize kalıcak sonra vermekle ugrasicaz😀 yarın kontrolüm var canım kilosunu yarın ogrenicem en son 22. Haftada gitmistim hastaneye yarın kontrol günümüz
Gamze_dn beyza36 vallhi yiyorum en cokta bal tereyag ceviz sut ve ceviz yiyorum ama nasil.olduysa ikinci hamilrligim ilk defa 1 kilo ile bu haftaya geldim doktorumda kilo alma zaten dedi tansiyon var sekerde sınırda cikinca
MucizeAnnesii Gamze_dn zaten kilonuz iyiymiş almamak en güzeli . Sonra başa dert olur o kilolar . Ben kızımda 6 kilo almıştım Doğumla 10 kilo gitmişti . Doğumdan sonra doğum kilosuyla uğraşmamak harika birşey . Tebrik ederim sizi ☺️