97-Mucize Melisa2907 Aslaninannesi_ Fulya90- Dunyam28 şimdi çıktım kızlar sordum erkeğe benziyor ama kesin değil dedi
Fulya90- 97-Mucize bi daha muayenen de belli olur canım bende de aynısını dedi %51 erkek dedi 3 hafta sonra kesin erkek dedi sağlıkla al kucağına
97-Mucize Kocamananne tüm evren erkek diyor benim içimdeki kız ışığı sönmüyor 😂 bir umuttur yaşamak 😂😂😂 belki döner
97-Mucize Fulya90- erkek dediyse değişmez diyorsunuz yani. Erkeğe benzettim ama kesin değil daha erken 4. Ayda belli olur şimdi küçük dedi
yildizz83 size bişey sormak istiyorum 12+2 deyiz bugün geçen hafta ense kalınlığına 1.41 demişti bu hafta kalınlığına 2.01 dedi sizce riskli mi ? Sizde de bu durumu yaşayıpta sonradan değeri düşen normale dönen oldu mu
Bsrackla Fulya90- İkili teste kaçıncı haftada gittiniz ben 7+ 4 üm ve beni haftaya perinotolojiye gönderdi ikili teste 🙄
Bsrackla Fulya90- Ben 7+4 ümde de haftaya beni ikili teste gönderiyor sağolsun devletteki akıllı doktor
97-Mucize Bsrackla ben o tarihte kalp atışını yeni duymuştum daha insan şeklinde bile değildi noktaydı.
97-Mucize Fulya90- Melisa2907 Dunyam28 ikili test sonuçlarım e nabıza düşmüş google baktım hiçbirşey anlamadım Papp-a 1.44 çıkmış Free betahcg 37 çıkmış Nasıl şimdi iyi mi