Gulsen1909 Zeynep-er canım benim tamamen beklenti düzeyine göre değişir. Özel ilgilenilsin sorularıma cevap verilsin arayabileyim eşim yanımda olsun dersen özel. Çok sorun yapmayan rahat birisi isen devlet
97-Mucize Zeynep-er benim ilk gebeliğim şu an 13 haftalık şehir hastanesine gidiyorum. Toplamda 3 kere gittim zaten beta verdim kalp atışına gittim şimdi de ikili test için. Dayanabilirsen 18. Haftadan sonra özele gideceğim evet eşler konunun dışında kalıyor tek kötü yanı bu ama sırf kese görmek için de bir Muayeneye bin tl den fazla vermek benim durumumu aşıyor. Gebeliğin ilerleyişine göre hareket etmeyi planlıyorum normal doğuma göre ilerliyor güzel açılma oluyorsa şehir hastanesinde doğururum diyorum yeni açıldı zaten tertemiz. Sezaryene göre olursa özele giderim şimdilik düşüncem bu.
BUSRAMSAMETM Ben ikisine de gidiyorum devlet cihazları kötü eşi almıyor içeri ama özel daha güzel net o yuzden eşim için özele gidiyoruz benim içinde devlete kan vs devletde doğurdum ilk kızımı şimdi 2 ye hamileyim ikisine de gidiyorum gene
Aslaninannesi_ Beklentine göre değişiyor canım ben özel takipliyim muayenem uzun sürüyor 35 dakika en az ilaçlar yiyeceğin besinler bebeğin durumu annenin durumu herşeyi anlatıyor ultrasonda gösteriyor doktorun sana tane tane .
Kontes001 Devletten devlete doktordan doktora değişir bu durum. İstek ve beklentiyle maddiyatla alakalı