Ebrualbayrak_ Kızlar bu otu kullanıp doğum yapmış var mı veya bi tanıdığı olan ? Nasıl kullanılıyor işe yarıyor mu gerçekten
Burcu-2634 Ebrualbayrak_ Fatma Ana otunu değilde Meryem Ana otunu biliyorum ben doğum başladığında açılma olsun diye o bitki suya konuyor bitki açıldıkça annede de açılma oluyor doğum bitince hemen sudan çıkarılıyor ki annede ki açılmada kapansın dualar okunuyor diye biliyorum ben hiç denemedim bilmiyorum sezeryan olmuştum çünkü
26Seyma26 Ebrualbayrak_ Fatma Ana otuyla.meryem.ana otu aynı ben kullandım işe yarıyor korona zamanıydı hastanede yatak yoktu içeri almadılar acilmam yok diye zorla içeri girdim sonra ameliyat haneye çıkardıkları gibi bı anda acilmam başladı 2 saatte çocuğum kucagimdaydi
Ask1907FB Ebrualbayrak_ iki doğum yaptım çok şükür güzel geçti ilki olmasına rağmen uzun sürmedi ikinci doğumumda profilimde anlattm okuyabilirsiniz😇
Aybukealtintas Ebrualbayrak_ Ben kullanmıstım ilk doğumumda, hastaneye giderken babama suya koy demiştim, oda koyup dua okumuş, Meryem ana otundanmıdır bilemem tabi ama hastaneye gittiğimde 8 cm acıklık vardı yaklasık yarım saat içinde de dogum olmuştu
Ebrualbayrak_ 26Seyma26 ay inşAllah iyi olur ya bende de hemoroid çıktı ama normal doğum istiyorum her yolu denicem bakalım 😶
gktgmom 26Seyma26 benimde bugün nst de düzenli sancılarım çıktı 1 cm açıklığım var doktor eve yolladı acaba bende suya koysam mı diye düşünüyorum
Minejjan gktgmom yani işe yaradımı pek emin değilim hastaneye gittiğimde suni sancı verildi açılma başladığında suya koyduk doğuma giderken baktığımda çiçek gibiydi doğumdan hemen sonra sudan çıkarttık