Hasekisultan10 Yumurta kalitesini en çabuk ve en etkin şekilde arttıracak besinler vitaminler vs. Nelerdir tecrübelerinizi paylaşır mısınız 🙏🏻
Mucizee80 Hasekisultan10 havuç, incir ,avokado, çiğ kabak çekirdeği, sağlıklı beslenme bol su tüketme, hafif egzersizler ve en önemlisi stresten uzak durmak çok etkiliyor
kalorisizpatates Hasekisultan10 rica ederim canım folik asit gebelikten önce tüketilmeye başlanmalı depoları doldurmak için
kalorisizpatates Hasekisultan10 folidays öneririm canım trendyolda cok uyguna satılıyor 90 tane 3 aylık 350 tl
kalorisizpatates Hasekisultan10 orijinal canım ben de oradan alıyorum. Aile hekiminin yazdığı folik asitin dozajı yüksek olduğundan önerilmiyor genelde ama istersen danış yine de.
Hasekisultan10 kalorisizpatates evet ya bende onun duydum bende o konuda tedirginim o yüzden sen seninkini fotoğrafını atar mısın
Hasekisultan10 kalorisizpatates aldım bugün kullanmaya başladım, ek olarak magnezyum aldım 3lü kombinasyon olandan başka alman gereken bisey var mı bilgin var mı ? Çinko ve omega 3 de önemliymiş yumurta kalitesi için.