Niloyaaaaa Potter58 tabikiii heyecanınızın olması çok normal bundan daha doğal hiçbir şey yok ☺️ benim sözüm eşimeydi benimde ilk gebeliğim ve ona göre ilk çocuk kız olsun istiyordu ablalık yapar diyordu erkek olunca ciddi ciddi oturup üzüldü ve mutsuz oldu bu da beni çok kırdı davranışı çok bencilce geldi neyse ki artık alıştı oğlumla şöyle yaparız böyle yaparız deyip duruyor 🥰 şuan cinsiyeti merak etmeniz kadar normal hiçbir şey yok ☺️
Niloyaaaaa Potter58 Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah ☺️ inşallah 2 meyveyi de tatmayı nasip eder bizlere 🥰
Potter58 madreysubebe yani aslında kız istiyordum ama meğerse içten içe erkek istiyormuşum doktor diyince farkettim
madreysubebe Potter58 Ben hep bunu düşünüyordum. Tabii ki onu en iyi şekilde yetiştirip kimseye muhtaç etmeyeceğiz her zaman arkasında olacağız ancak onun her zaman daha narin bir yapısı olacak
staRmama Potter58 ne alakası var kuzum erkekler de çekiyor zorluk böyle düşünürsen ohoo benim oğlum var 3 aylık daha şimdiden nasıl askere göndereceğim diye düşünüyorum 😂 her şeyin hayırlısını isteyeceksin güzel yetiştirmeye çalışacaksın gerisi de takdiri ilahi.
Bures48 Melikeshn0  Burda 12 +3 günlüktü 2 hafta sonra öğreneceğiz cinsiyeti bana da tahmin yapar mısınız?
simge201 madreysubebe Bizim cinsiyetimiz de belli . Tahmin yapacak arkadaşlar varmı. Bakalım doğru çıkacakmı
madreysubebe staRmama artık erkeği kızı kalmadı ama sırf kadın diye üstüne gelen, yalnız görünce tacizden çekinmeyen, namusu kadının üstünden yapan o kadar gerizekalı var ki askerlik bunların yanında okumaya göndermek gibi geliyor kulağa
staRmama madreysubebe orda da iş erkek annelerine düşüyor işte yine, aman oğlum yapar erkektir diye büyütürsen evet pis zihniyetli sapık bir adam olur.