Mervemertt Merhaba 24+4 bazı günler çok hareketli bazı günler çok durgun oluyor hareketleri ve kasıklarımda kıpır kıpır çok hissediyorum normal mi acaba sizin nasıl
miraninannesii Mervemertt bende 20 haftaligim canım sürekli bende kasıkta hissediyorum daha üste cikmadi
nununundunyasi Mervemertt 22 den beri kasıklarımda hissediyorum 30 olduk hala öyle, pozisyonundan ötürü muhtemelen
2baby1mom_ Mervemertt 24+5 im ben de aşağıda hissediyorum doktora söyledim aşağıda değil olması gerektiği yerde dedi 🙄
Ecekrk Mervemertt normal şuanda yeri fazla olduğu için içerde dönüp duruyor bazen baş geliş oluyor bazen makat bazen yan sizinde hissettiğiniz yer değişiyor o yüzden bazen çok hareketli bazen az gibi geliyor bende doktoruma sorduğumda böyle açıklamıştı
Tkose Mervemertt gunduz ev isi birde 2 cocuk daha var kosusturmaktan pek hissedemiyorum ama aksam uzeri uzandigimda cok hareketleniyor kipir kipir
Tkose 2baby1mom_ aslinda gobek deligi cevresi hissedilirmis bu haftalarda ama bu ara duydugum gebeler hep asagida hissediyormus bizde mi var bisey 😀😀
Tkose Ecekrk benim ayrintili da makat gelis demisti doktorum galiba ondan da asagi dogru tekmeliyor diye dusunuyorum sanki cikacak 😀
Ecekrk Tkose bir haftada 3 kez pozisyon değiştirdiğini biliyorum ve 28. Haftadaydık içerisi onların oyun alanı malum organlarımız hariç pek oyun arkadaşlarında yok dönüp duruyorlar 😂
Neferut Mervemertt ben göbek deliği etrafında hissediyorum 24+4 😅 kafasını koyduğu yere dokundum diye ya sinirlendi ya oyun yapıyor full tekmeliyor sıpa 😅