kindacute Sumeyye-Emre öreceğim nasipse ama detaylıda tamamen kesinleşsin istiyorum cinsiyet 😄 puffy more ile üç boyutlu çiçekli bir model örmüştüm ablama. Yine onun gibi sevimli bir battaniye yapmak istiyorum. Görseli bu https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ9Rp4tHbMyr-5q5IMlAnjgo1Dj_MIxKBzjY7QExKCX08UzQC58lHl2KiQ&s=10
Asya95 Durup resim çekemem ama yelek battaniye patik ördüm Uyku döşek yorgan filan diktdim daha hamile olmadan Ördüklerim geçen yildan var😅
Sumeyye-Emre Biricik2602 kız çocukları çok masum çok tatlı oluyolar Allah herkese ikisinin de duygusunu tattırsın
ZO_Zeynep9098 Mervecvk94 ya maşallah çok güzel hepsi bende azize pufff ipten battaniye yaptım ama sizinkinden biraz küçük ayicinlari nasıl yaptınız biraz anlatabimirmisiniz izlediğiniz video falan var mi
Mervecvk94 ZO_Zeynep9098 YouTube dan bakarak yaptım kadife ipten oyuncak yapımı yazın bir çok video var detaylı 🥰
Mayisannesii Burcu-2634 bende hırka öreyim diyordum kış bebeği olacağı için ama bana güzel bir fikir verdiniz ☺️😁
Burcu-2634 Mayisannesii ben bu battaniyeye 5 haftalıkken başladım 32 haftalıkken bitirdim kızımdan öremedim bi türlü şimdi de doğuma az kaldı diye bişey başlayamıyorum elim boş kaldı çok sıkılıyorum 🙂
Mayisannesii Burcu-2634 eğer tığ veya iğne oyası biliyorsanız ağız mendili kenarı yapabilirsiniz ağır olmayan minik modeller çok güzel oluyor ☺️
Bendiyebiri_ 1Demett aynen canım denicem en kısa zamanda çok beğendim senin yaptiklarini da eline emeğine sağlık
Aysell47 Sumeyye-Emre evet düzenli olsunlar diye iki tane ördüm şimdi tokaları şapkaları için yapıcam ☺️şifonyerinin çekmecelerin de çok tatlış oldular 🥰
esdemiralay Sumeyye-Emre Kızım olacağını bilmeden önce örmüştüm . Hamileyken hiç elime alamadım ama bu da böyle anı gibi oldu 🤗 
Burcu-2634 Mayisannesii şu sıralar hastane çantasına yöneldim 6 hafta kaldı doğuma cesaret edemiyorum artık bişeye diğer örgü işleri annemde o halletsin dedim 😂