sevvalak mihraninannesi02 Bende dün aldım 13 haftalık bacak arası açıktı hem ikilide hemde kendi doktorum kız dedi 🌸 Sizin nubunuz gözüküyor mu bacak arasından
seyma0661 mihraninannesi02 12.haftada genelde ikili tarama söyleyebiliyor doktorlar pozisyona göre 😍 benimde haftaya perşembe çok heyecanlıyım. Bir de bu sene kız senesi diyorlar insallah banada nasip olur 😂😂
mihraninannesi02 sevvalak biz kağıda yazdırdık doktorumuza sonradan öğrendik eşimle birlikte emin emin gördüm dedi göstermiştir sanırım kendini bebişimiz
Queen3524 mihraninannesi02 sevvalak Beyza_12 Benim 10+4 te bacak arası açıktı baktı ve kız dedi çok mu erken oldu 🤷🏻♀️ fetal ile haftaya öğreneceğim herkes çok erken değişecek diyor
mihraninannesi02 Beyza_12 bazen değişebiliyor diyorlar ya o yüzden acaba dedim kız geç gösterir kendini diyorlar 🥲
mihraninannesi02 seyma0661 benim ultrasona bakıp söyledi ama bazen değişebiliyor birde kız kendini geç gösterir diyorlar ya acaba dedim olur mu öyle bir şey
Beyza_12 mihraninannesi02 benim kızım hiç arkasını dönmedi maşallah hep görmüştük kendisini şimdi ikinciye hamileyim erkeğe benziyor ama emin değiliz hala asla önünü dönmüyor bebişimiz😂😂
fairytale_ mihraninannesi02 benim bebe erkek🥰 20. Haftamda kendini gosterdi detaylida 😃😃😃sakladi hep kendini
mihraninannesi02 Queen3524 ay bende bilmiyorum ki ama bacak arasını görmüşse belki doğrudur genelde 12 13 haftada görülüyor diyorlar 🥲 bana bile oldu değişebilir diyen 🥲
Queen3524 mihraninannesi02 Bende baktım o an kordonu görünce erkek sandım erkek bebeğimm geliyor sanırım dedim yok boş kız dedi. 🙈İlk gebeliğim tek isteğim fetal sonucunun iyi gelmesi 🥰