aslibayhan_01 Büyük kızım Elif Ada,oğlum Mahir Mirkan.bi kızım daha olucak ablasının isteği ile Selin olucak nasip olursa
Zuuhl Gmzgns Rüzgar ismiyle harekete hazırlıklı olun derim :) ben de oğlumun ismini bile bile Rüzgar koydum yerinde durmuyor😀
Gulizar-13 Zehraakkyn kızımın adı Betül umay 22 haftalık hamileyim oğlum olcak inşallah miran efe düşünüyoruz ❤️🧿
Reyhan1 Bi oğluyum var kıvanç Asaf kızım geliyor 34+3 sanırım kumsal afra olacak önerisi olan varsa alabilirim bende 😊😊
Eda3834 Pelin-zuleyha ismiyle sağlıklı yaşasın inşallah bazı hocalar Muhammet olarak koyun diyolar Muhammed olarak koyuldugu zaman çok ağır gelebiliyomus naçizane bi tavsiye ❤️
Tugbayalci Smyroztrk ikinci isim olarak ben de Uras çok istedim. Ama eşim istemiyor :) sağlıkla kucaklarımıza alalım inşaallah
Dicle06 Zehraakkyn 1 yaşına girmek üzere bir kızım var ismi Kayla Kavin şimdi ise 2. Kızıma hamileyim ismi Dora Liva olacak nasipse
Eda3834 zlm-as ismiyle yaşasın ama bazı hocalar Muhammet olarak koyun diyolar küçük bi tavsiye bi bakın isterseniz ❤️
Pelin-zuleyha Eda3834 iki isim olacağı için ağırlığı olmaz diye düşünüyorum fakat bunu bir araştırayım