ecemeric95 Zehraakkyn 3.5 yaşında bir prensesim var ismi İnci Lilya 🌸 Ye hamileyim henüz cok yeni 6+4. Cinsiyet belli değil. İsim fikri yok suanlik bu bebiste
Fatos-90 ecemeric95 merhabalar. İnci lilya isminxen tanıdım sizi. Ben de 2021 de kızımı kucağıma aldım adı Ada Lilya. Sakaryada yaşıyordunuz değil mi😌 ben de ikinci kızıma hamileyim 22 haftalık olduk bile🤗
Mervecvk94 beyzanururey aaa ben de Aslan Zeyd koycam instagramda namaz kılan bi çocuktan esinlenmiştim 🥰
beyzanururey Mervecvk94 yaa aynı çocuktan esinlenmişiz 🙈 eşim Aslan çok istiyordu bende o çocuğu görünce Zeyd olsun istedim yanına maşallah o çocuk çok tatlı 🧿☺️
Sumeyye-Emre Beyza_12 yaaa bende Batur Alp istiyodum ama eşimle uyuşamadık en son Kağan’a karar verdik
Beyza_12 Sumeyye-Emre kıza ben isim veriyorum erkeği de eşime biraktim oyuzden onun fikri cinsiyet bı belli olsun ne koyacagina karar verir net olarak
Esmaa___ Zehraakkyn hala karar vermedim ben ne koysam bilemiyorum miray içime sindi ama yakınımızda birinin iki oğlu var biri miran biri miraç ondan bilmiyorum acaba farklı bişey içime sinmiyor bağdaştırırlar miras ismini diğer isimlere çünkü
Mervecvk94 beyzanururey evet ya bende öyle maneviyatlı yetiştirmek çok isterim sağlıkla gelsinler inşalllah 🤲🏻