myavocado Moz Ana sayfa üst orta imgeden görmek istemediğimiz etiketi seçtikten sonra,açılan sayfada sağ üstte bulunan yıldız imgesinden gizleyebilirsiniz.🌸
Ebbruc En üstte tüm tartışmalar yazıyo oraya tıklayın, ordan aşağıda hassas içeriğe tıklayın açılan sayfada üstte bi yıldız var ona tıklayıp ordan gizleye tıklayın
yokusbebek myavocado Yaa alakasız olacak ama ben de sizi merak etmiştim. Burada görünce yazayım dedim 🤭 23′ünde doğum yapacaksınız sanki. Yaptınız mı?
yokusbebek myavocado Yaa alakasız olacak ama ben de sizi merak etmiştim. Burada görünce yazayım dedim 🤭 23′ünde doğum yapacaksınız sanki. Yaptınız mı?
Lilaaaaaa myavocado buranin moderatörü müsünüz acaba etiketleri genelde düzenliyorsunuz sanirim . Yanlislik mi yapiyorum acaba
myavocado Lilaaaaaa Her başlığın içeriğin kendine özel etiketi var. Biz moderatörler bunu için varız. Annelerimiz aradıklarını sadece etiket kısmından tek tek de buluyorlar. O yüzden her içerik/başlık etikete uygun olmalı. Uygun olmayanları düzeltiyoruz 🌸